The Basic Principles Of EVO7Ya, LIU telah meluluskan beberapa iklan berkaitan produk farmaseutikal yang dijual dan dipasarkan oleh syarikat jualan langsung.

Disini sebagai iktibar jangan sekali-kali kita putus asa kerana setiap doa dan usaha yang kita lakukan , lambat atau cepat pasti akan dikurniakan dan yang penting YAKIN akan apa yang kita minta dan buat.

Seperti mana Diabetic issues tu bukan terus terbentuk sehari-dua dalam tubuh badan kita. Ia adalah dari tindakan terkumpul kita selama bertahun-tahun yang akhirnya memberikan kesan kepada kita. 

Disamping itu, Phytax akan membantu utk bertindak memulihkan masalah kencing manis/Darah tinggi disamping kawalan ubatan clinic sedia ada.

Can a fat loss application be aired with no approval with the MAB if it only shows physical exercise routine and eating plan software?

Bolehkah method pengurangan berat badan disiarkan tanpa kelulusan LIU sekiranya ia hanya memaparkan read more rutin senaman dan plan diet?

Bagaimanapun, mungkin ada sebab lain atau tindakbalas yg tidak dijangka atau kesan pemulihan sementara yang telah Dr Syid Ayub telah huraikan diatas.

Bathmate gaiter dibuat dari bahan bermutu tinggi dan selamat yang membolehkan kulit keupayaan kedap maksimum berasaskan pelvik sambil menyediakan keselesaan. 

Tindakan perundangan boleh diambil ke atas pengiklan yang mengiklankan check here produk kosmetik dengan tuntutan perubatan dan menyalahi kod. Pengiklanan produk kosmetik tidak memerlukan kelulusan Lembaga Iklan Ubat.

Tidak perlu check here lagi memegang balang bathmate/hydromate dan anda boleh buat aktiviti lain di bilik mandi.

The MAB will not Manage ads related to products and services offered by Exercise centers delivered that no clinical solutions are marketed.

Approval from the MAB is needed before ad of hair loss solutions. These advertisements will not be allowed to have any statements or statements concerning:

Semua iklan berkaitan produk berdaftar perlu dinilai dan mendapatkan kelulusan Lembaga Iklan Ubat terlebih dahulu walaupun ia tidak mempunyai sebarang tuntutan perubatan berlebihan.

House Awards Summit Assets Report PropertyGuru.com.my is Malaysia’s top house web-site — the most beneficial location to look, whether you are investing, obtaining your personal residence, or hunting for a destination to hire.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “The Basic Principles Of EVO7”

Leave a Reply

Gravatar